Pages

Rabu, 19 Ogos 2009

CAPATI DAN KARI DAGING


Sarapan pagi tadi , kair daging yang baru di masak bersama capati segera yang saya beli di Maidin , hmmm memang sedap. Capati ni hanya perlu di panas kan balik dalam kuali sampai jadi lembut dan boleh terus di makan ...



Ini la rupa capati segera..

4 ulasan:

  1. sedap jer rupa kari tu...sy peminat kari, kaki kari tak kisah la daging or ayam..mmg minat giler dgn kari ni..paling suka mee kari maggi dan mee kari kat kafe eppy tpt sy slalu lepak..

    BalasPadam
  2. Waaa kita sama selera la Gaban , akak pun suka sgt makan kari tak kira kari apa pun , kalau maggi mee pun mesti kari juga hehehe

    BalasPadam
  3. Wahhhh terliur dah ni bila tengok capati ni!! Sedap sangat rupanya!! Kak Nanie guna serbuk kari cap apa kak?

    BalasPadam
  4. Akak suka guna serbuk kari cap Adabi atau Babas..kalau masak kari akak suka guna santan pekat sekali tu santan cair tak guna langsung tu yg kuah jadi pekat sgt..

    BalasPadam